У Roshen заявляють про незаконність демонтажу їх фірмового магазину в Києві

Читать на русском
Київські комунальники знесли фірмовий магазин Roshen без будь-яких пояснень, скаржаться в кондитерській корпорації.

В кондитерській корпорації Roshen заявляють, що їх фірмовий магазин біля ст. метро «Святошин» у Києві в ніч на 5 липня був знесений без надання відповідних пояснень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, в Roshen стверджують, що представники КП «Київблагоустрій» не надали їм пояснень щодо підстав знесення магазину, попри те, що документи на дану будівлю були в порядку.

Руїни біля метро «Святошин»: що залишилося після демонтажу МАФів (фоторепортаж)Сьогодні зранку біля станції метро «Святошин» почався демонтаж незаконних МАФів за допомогою спеціальної техніки.

«Ми надали КП «Київблагоустрій» всі документи, отримані від власника споруди, на спорудження в районі станції метро «Святошин» з проханням скасувати розпорядження №1610585 від 25 червня 2016 р про його знесення», – прокоментували ситуацію в прес-службі корпорації.

Нагадаємо, 8 квітня юристи Петра Порошенка заявили, що процес передачі Roshen у «сліпий траст» Rothschild завершено. Цю інформацію підтвердили і в самій міжнародній компанії.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: