Кабмін підтримав закон про здешевлення вживаних авто

Читать на русском
Кабмін підтримав та направив Президенту України Петру Порошенку закон про здешевлення вживаних авто.

Кабінет міністрів підтримав та направив Президенту України Петру Порошенку рекомендації щодо підписання закону «Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду, пише «Слово і Діло».

«Законопроект було розроблено з метою стимулювання розвитку ринку автотранспортних засобів в Україні та створення для громадян України умов придбання доступних легкових автомобілів для власного використання», – додали в прес-службі.

Продаж вживаних автомобілів: нові правила оподаткуванняВерховна Рада змінила правила оподаткування операцій із продажу вживаних автомобілів. Тепер податкове навантаження на покупця такого засобу пересування значно зменшується.

Раніше кілька десятків народних депутатів звернулися до Президента Петра Порошенка з проханням найближчим часом підписати закон про зменшення акцизів на імпорт вживаних автомобілів.

Нагадаємо, 16 червня голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав закон №3251 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку в країні ринку вживаних автомобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: