Дві фракції можуть повернутися до коаліції – Гринів

Читать на русском
За словами лідера фракції БПП Ігоря Гриніва, Самопоміч і Батьківщина можуть повернутися до коаліції.
Ігор Гринів

Голова парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Гринів допускає, що «Батьківщина» та «Самопоміч» можуть повернутися до коаліції.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він розповів учора ввечері в ефірі «5 каналу».

«Мені здається, що Юлія Володимирівна (Тимошенко – Ред.) має шанс повернутися до коаліції, де вона була до недавнього часу, але «Самопоміч» – це та політична сила, яка навіть без сильного тиску суспільства, на мою думку, більш природно є частиною коаліції, яка будує державу», – сказав Гринів.

У «Батьківщині» прокоментували невиконану обіцянку ТимошенкоФракція «Батьківщини» відмовилася надати докази залежності міністрів нинішнього уряду від українських олігархів.

«Це перший парламент, де є особисте голосування. Це перший парламент, де не тому що заборонено голосувати за іншого, а тому що 80% або 90% депутатів відмовляються голосувати за інших або відмовляються, щоб хтось голосував за них, навіть за форс-мажорних обставин», – додав нардеп.

Нагадаємо, 18 лютого голова «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що фракція ухвалила рішення про вихід із парламентської коаліції. За день до того народний депутат, голова фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко також заявила про вихід із парламентської коаліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: