Кредитори дозволили Ахметову продати шахти в Росії

Читать на русском
Продаж вугільних шахт підтримали власники 74,32 відсотка єврооблігацій ДТЕК на суму 910 млн доларів при встановленому мінімумі в 25 відсотків.
Власник ДТЕК Ринат Ахметов

Утримувачі боргу українського енергохолдингу «ДТЕК», що належить SCM Ріната Ахметова, схвалили продаж емітентом неосновних активів у Росії для скорочення боргового навантаження на суму близько $436 млн.

Про це йдеться в публікації на сайті Ірландської фондової біржі (ISE), повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Відповідний продаж підтримали власники 74,32% цінних паперів при встановленому мінімумі в 25%.

Нагадаємо, що раніше енергохолдинг «ДТЕК» звернувся до власників своїх єврооблігацій на суму $910 млн з погашенням в 2018 році дозволити продаж частини своїх неосновних активів у Російській Федерації.

Ахметову заборонили в'їзд до «ДНР»Ахметову, а також Бойку, Богатирьовій, Клименку та іншим екс-чиновникам і політикам терористи заборонили в'їзд до так званої «ДНР».

Йдеться про продаж ВАТ «Шахтоуправління «Обухівська», ВАТ «Донський антрацит» і ТОВ «Сулінантраціт», що розташовані в Ростовській області РФ. Ринкова вартість цих активів оцінюється в $400 млн.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: