Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 26 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Обстріли російськими окупаційними військами позицій сил АТО тривають. За минулу добу підтверджено 55 випадків відкриття вогню, 25 з них – на Донецькому, 19 – на Маріупольському, 6 – на Луганському напрямках і 5 – по ділянках місцевості.

Напрями

Донецький напрям був особливо небезпечним. Тут ворог обстрілював опорні пункти ВСУ неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорського, Кірового і Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів і самохідних артустановок, а поруч з Дослідним, Новоселівкою Другою і Новгородським – зі звичайних мінометів. Всього по українських позиціях було випущено близько 130 хв і більше 100 снарядів.

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів і гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки і Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар'їнки і Тарамчука – з 82 мм мінометів.

На Луганському напрямку позиції ВС України в районі Попасної і Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч з Новозванівкою – мінометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: