Стало відомо, коли збірна України з футболу отримає нового тренера

Читать на русском
Робоча група Федерації футболу України до середини липня має визначитися з кандидатурою нового головного тренера національної збірної.

Робоча група Федерації футболу України до середини липня має визначитися з кандидатурою нового головного тренера національної збірної.

Про це під час прес-конференції заявив президент ФФУ Андрій Павелко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ТСН».

«Робоча група, яку очолить Семен Альтман (український футбольний тренер – Ред.), виконає серйозну роботу, щоб ми отримали максимальну інформацію щодо посади головного тренера та його команди, яка готуватиме збірну до найближчого чемпіонату світу», – сказав Павелко.

С – Стабільність: українці відреагували на провал національної збірної на Євро-2016Збірна України вилетіла з Чемпіонату Європи з футболу. Українці в соцмережах коментують провал улюбленої команди.

За його словами, критерії та вимоги до робочої групи, яка займатиметься пошуком нового головного тренера національної збірної, будуть жорсткі.

Дедлайн для ухвалення остаточного рішення – середина липня, оскільки, на думку президента ФФУ, більше часу в України просто немає.

Такі країни, як Ісландія, Бельгія, Іспанія та Португалія мають стати прикладом для збірної України, резюмував Павелко.

Нагадаємо, Михайло Фоменко, під керівництвом якого збірна України виступала на Євро-2016, заявив про відставку з посади головного тренера, взявши всю відповідальність за провал на чемпіонаті на себе. Фоменко вибачився перед українськими вболівальниками за те, що «не зміг виправдати їхніх сподівань».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: