С – Стабільність: українці відреагували на провал національної збірної на Євро-2016

Читать на русском

Збірна України вилетіла з Чемпіонату Європи з футболу. Українці в соцмережах коментують провал улюбленої команди.

Вчора, 17 червня, на арені «Стад де Люм'єр» в Ліоні національна збірна України провела свій другий матч на Чемпіонаті Європи з футболу проти збірної Північної Ірландії.

Незважаючи на те, що команда північних ірландців вважається далеко не найсильнішою збірною на турнірі, українці програли з рахунком 0:2.

Ввечері того ж дня відбулася ще одна гра команд із нашої групи: збірна Німеччини зустрілася з поляками. Матч завершився нічиєю, а це означає, що Україна – перша збірна, яка залишає Євро-2016.

Провал національної команди став приводом для безлічі жартів і коментарів у соціальних мережах. Українці болісно пережили виліт збірної з турніру. «Слово і Діло» прослідкувало за реакцією користувачів соцмереж.

Політолог Тарас Березовець на своїй сторінці в Facebook написав, що українцям слід підтримувати свою команду в будь-якому разі. «Мені здається, головний урок останніх двох років для українців полягає в тому, щоб підтримувати своїх до кінця. У всіх, навіть найсильніших чоловіків бувають помилки. Вже в тому, що збірна України з футболу вийшла до фінальної частини Євро, була чимала частка вдачі», – вважає Березовець.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: