МЗС України відреагувало на Brexit

Читать на русском
Зараз об'єднана Європа має подолати серйозні сучасні та майбутні виклики. Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон уже заявив, що піде у відставку.

Результати референдуму щодо виходу Сполученого Королівства зі складу Європейського Союзу свідчать про наявність серйозних викликів для Європейського Союзу.

Про це написав у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає «Слово і Діло».

«Зараз об'єднана Європа має подолати серйозні сучасні та майбутні виклики. У цьому бачу важливу роль України», – пише міністр.

Вихід Великобританії – не катастрофа, але сигнал до реформування ЄвросоюзуЕкс-міністр закордонних справ України поділився міркуваннями щодо ймовірності виходу Великобританії зі складу ЄС.

Сьогодні стало відомо, що за підсумками підрахунку голосів, оприлюдненими британським Центрвиборчкомом у п'ятницю вранці, близько 52% взяли участь у референдумі проголосували за вихід Великобританії з Євросоюзу.

У зв'язку з цим прем'єр-міністр Сполученого Королівства Девід Кемерон заявив, що до жовтня він піде у відставку, а Консервативна партія обере нового главу уряду.

«Слово і Діло» зафіксувало 27 обіцянок Павла Клімкіна, 10 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 37%. Із повним переліком обіцянок глави МЗС України можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: