Розенблат: закон про вибори готується, але не лише на Донбасі

Читать на русском
Борислав Розенблат прокоментував імовірність розгляду Верховною Радою закону про вибори на Донбасі наступного тижня.
Борислав Розенблат

На розгляд парламенту буде внесено кілька законопроектів про вибори в Україні, які в підсумку будуть об’єднані в так званий виборчий кодекс.

Про це заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Борислав Розенблат, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Хочу зауважити, що закон про вибори готується, але не лише на Донбасі, а у всій Україні. Це буде законодавча ініціатива, яка стане виборчим кодексом України. Цей документ не може змінюватися під кожні вибори, а має бути написаний раз і назавжди», – зазначив нардеп.

«Я думаю, це буде п’ять-шість законів, які потім об’єднають в один документ. І ми матимемо виборчий кодекс, а не простий закон», – додав політик.

Розенблат також назвав «фейком» інформацію про можливий розгляд парламентом закону про вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей наступного тижня.

Раніше прес-служба «Самопомочі» опублікувала заяву нардепа Романа Семенухи про те, що нібито в четвер, 14 липня, Верховна Рада планує ухвалити закон про проведення виборів у «Д/ЛНР».

«Чому саме 14 липня? Все дуже просто: це фактично останній пленарний день Ради цієї сесії й до вересня вона вже не збереться. Тож розлючені люди висловити свій гнів цим обранцям та ФСБшним посіпакам не зможуть – депутати втечуть у відпустки», – пояснив Семенуха.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: