До переговорів у «нормандському форматі» долучаться США

Читать на русском
У майбутній зустрічі глав держав «нормандської четвірки», яка попередньо запланована на липень, можуть взяти участь і Сполучені Штати Америки.

У майбутній зустрічі глав держав «нормандської четвірки», яка попередньо запланована на липень, можуть взяти участь і Сполучені Штати Америки.

Про це заявив офіційний представник уряду Франції Стефан Ле Фоль за підсумками засідання французького Кабміну в президента Франсуа Олланда, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини України».

«Президент Республіки також торкнувся українського питання. За його словами, вдалося досягти прогресу, можна передбачити в липні проведення нового саміту в «нормандському форматі» – Франція, Німеччина, Росія, Україна та США, щоб обговорити це питання», – заявив він.

Стали відомі перші точки відведення озброєнь ЗСУ та бойовиків на ДонбасіРадники глав держав «нормандського формату» погодили три пілотні точки на Донбасі, де відбуватиметься розведення сторін і відведення озброєнь.

Раніше Президент України Петро Порошенко та його французький колега Франсуа Олланд провели зустріч, головними темами якої були деескалація конфлікту на Донбасі та санкції проти Росії.

Нагадаємо, сьогодні, 22 червня, стало відомо, що офіційний уповноважений Державного департаменту США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд відвідає Київ і Москву з питань врегулювання конфлікту на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: