Приватний літак нардепа Онищенка арештували – Ситник

Читать на русском
У НАБУ повідомили про арешт одного з приватних літаків народного депутата Олександра Онищенка.
Артем Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив про арешт одного з приватних літаків народного обранця від депутатської групи «Воля народу» Олександра Онищенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«До переліку арештованого майна належить один із його (Онищенка – Ред.) приватних літаків. Там же не лише Онищенко, там же є й інші члени угруповання», – заявив Ситник.

За його словами, в разі втечі Олександра Онищенка з України до розгляду подання на його арешт Антикорупційне бюро нічого не зможе вдіяти.

Луценко подав до Ради прохання про арешт ОнищенкаГенеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до Ради з проханням дати дозвіл на арешт Олександра Онищенка.

«До розгляду подання ми нічого не можемо зробити. Якщо це станеться, це буде доказом того, наскільки потрібно обмежувати цей імунітет», – наголосив директор НАБУ.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що народного депутата Олександра Онищенка можуть оголосити в міжнародний розшук, якщо він втече з України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: