ЗМІ розповіли, про що розмовлятимуть Порошенко та Олланд

Читать на русском
Порошенко та Олланд обговорять санкції проти Росії, припинення війни на Донбасі та відновлення українського суверенітету.

Президент України Петро Порошенко та його французький колега Франсуа Олланд обговорять санкції проти Росії, припинення війни на Донбасі та відновлення українського суверенітету.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Зустріч Президента України Петра Порошенка та Президента Французької Республіки Франсуа Олланда запланована на 11:00 у Єлисейському палаці. Вона має завершитися спільною заявою для журналістів. При цьому прес-конференція президентів не планується», – повідомило дипломатичне джерело «Укрінформа» у Франції.

Як заявив інший дипломат, основними темами переговорів двох президентів стане припинення конфлікту на Донбасі, санкції проти Росії, а також питання відновлення суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, нещодавно Сенат Франції ухвалив резолюцію, положення якої з одного боку підтверджують прихильність країни до повного визнання суверенітету України, але з іншого – закликають французький уряд до поступового та часткового пом’якшення санкцій проти Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: