Терористи за добу 30 разів обстріляли позиції сил АТО

Читать на русском
Минулої доби бойовики в зоні проведення АТО 30 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Протягом минулої доби бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Про це з посиланням на прес-центр штабу АТО повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, на Маріупольському напрямку неспокійно було в районі Мар’їнки – там були застосовані великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

«Під мінометним вогнем російських окупантів опинились наші підрозділи неподалік Павлополя, Богданівки та Талаківки. А укріплення в районі Старогнатівки, Водяного та Новотроїцького потрапили під вогонь великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів та БМП», – повідомили в штабі АТО.

Порошенко назвав страшну цифру загиблих на ДонбасіЗ початку конфлікту на сході України загинуло вже близько 10 тисяч осіб, ще 20 тисяч – отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На Донецькому напрямку найгарячішими точками були Авдіївка та шахта «Бутівка», де супротивник обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів. Укріплення українських військових поблизу Троїцького та Луганського зазнали обстрілів зі стрілецької зброї та гранатометів.

Спокійно виявилося минулої ночі тільки на Луганському напрямку.

Нагадаємо, у п’ятницю на економічному форумі в Санкт-Петербурзі президент Росії Володимир Путін заявив, що він не проти озброєння місії ОБСЄ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: