НАБУ проводить обшук у приймальні нардепа Онищенка

Читать на русском
Працівники НАБУ не пред'явили жодних документів, що засвідчують особу, і проявили грубість в приймальні, зламавши одному охоронцеві руку.
Нардеп Олександр Оніщенко

Національне антикорупційне бюро зараз проводить обшук у приймальні колишнього «регіонала» та члена депутатської групи «Воля народу» Олександра Онищенка.

Про це заявив сам нардеп, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За словами Онищенка, він відмовився на вимогу НАБУ надавати компромат на екс-депутата від «Народного фронту» Миколу Мартиненка, що й стало причиною сьогоднішнього обшуку в його приймальні.

«Їх цікавила не інформація, вони сказали: дайте нам компромат. Я відмовився, тому вони вранці влаштували це шоу з обшуком», – заявив він.

За словами Онищенка, працівники НАБУ не пред'явили жодних документів, що засвідчують особу, і проявили грубість в приймальні, зламавши одному охоронцеві руку. Наразі нікого з працівників, включаючи самого Онищенка, всередину офісу не пускають.

Нардеп пояснив, що пильна увага до його офісу з боку НАБУ в справі Мартиненка пов'язана з його роботою заступником Мартиненка в комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу в цьому й минулому скликаннях Верховної Ради.

На війні з корупцією. В якому стані перебувають головні антикорупційні органи України?Питання подолання корупції стало основним не лише в контексті розвитку української економіки, але й, цілком можливо, в плані політичного майбутнього нашої країни. Не дарма ж зібраний напередодні Нового року Саакашвілі Антикорупційний форум у Києві викликав такий суспільний резонанс...

Зокрема, слідчих цікавить інформація про причетність Мартиненка до газовидобувної компанії Онищенка «Пласт».

Як повідомлялося раніше, колишній народний депутат від «Партії регіонів», а нині член депутатської групи «Воля народу», мільярдер Олександр Онищенко самовільно покинув допит у Національному антикорупційному бюро України.

Нагадаємо, що колишній міністр екології Ігор Шевченко напередодні свого звільнення допоміг отримати олігарху Олександру Онищенку 50 тис. га землі з покладами бурштину.

Згідно з даними «Слова і Діла», Олександр Онищенко дав всього 10 обіцянок, з яких 3 народний депутат встиг виконати, а 2 немає. З повним переліком обіцянок нардепа можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: