Гринів пояснив, чому Рада сьогодні не проголосує за новий склад ЦВК

Читать на русском
Глава фракції БПП Ігор Гринів назвав відмову Народного фронту голосувати за закон про спецконфіскацію причиною провалу решти голосувань.
Ігор Гринів

Голова парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Гринів заявив, що сьогодні, 16 червня, Верховна Рада не проголосує за новий склад Центрвиборчкому.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

У «Батьківщині» назвали позицію щодо завтрашнього голосування за новий склад ЦВК«Слово і Діло» запитало народних депутатів, чи підтримають вони завтра новий склад Центрвиборчкому.

«Боюся, що за сьогоднішній день це вже зробити буде неможливо, тому в мене складається враження, що в нас залишається ще два тижні до літніх канікул, і на цих двох тижнях ми проголосуємо оперативно всі рішення, які запланували», – сказав Гринів.

Він додав, що важливі закони сьогодні навряд чи будуть ухвалені. Зокрема, причиною цього є відмова «Народного фронту» голосувати за закон про спецконфіскацію.

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що питання призначення запропонованих Президентом нових членів Центральної виборчої комісії буде винесене на голосування сьогодні, 16 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: