Генпрокурор назвав щорічні збитки держави від злочинної діяльності Онищенка

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що злочинна діяльність Онищенка з Укргазвидобуванням коштувала державі 40 млрд грн на рік.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що збитки держави від злочинної діяльності ОЗУ нардепа Олександра Онищенка складали 40 млрд грн на рік.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

Приватний літак нардепа Онищенка арештували – СитникУ НАБУ повідомили про арешт одного з приватних літаків народного депутата Олександра Онищенка.

«Вчора мій заступник, прокурор Назар Холодницький поклав на стіл документи про притягнення до відповідальності нардепа Онищенка, пов'язаного з низкою підприємств, які розкрадали майно «Укргазвидобування» в особливо великих розмірах. За його матеріалами йдеться про розкрадання 1,5 млрд грн щорічно, а за матеріалами нашої великої групи перевірки «Укргазвидобування», яка також скоро даватиме результати за іншими напрямками цієї злочинної організації, ми оцінюємо збиток на рік до 40 млрд грн», – сказав Луценко.

Нагадаємо, сьогодні керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що народного депутата Олександра Онищенка можуть оголосити в міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: