Переселенців можуть першочергово забезпечити біометричними паспортами

Читать на русском
Для здійснення виплат переселенцям можуть надати кредитні картки або біометричні паспорти, вважає Георгій Тука.
Георгій ТукаФото: "УНІАН"

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та переміщених осіб Георгій Тука пропонує для забезпечення виплат переселенцям надати їм електронні облікові картки або ж першочергово забезпечити їх новими біометричними паспортами.

Про це він розповів у ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

Весь тягар за оплату підвищених тарифів ляже на середній клас – експертЕксперт прокоментувала рішення Нацкомісії підвищити тарифи на гарячу воду до 63-78 грн за кубометр та на теплову енергію майже вдвічі з 1 липня цього року.

«Є два варіанти. Варіант перший – отримання електронної облікової картки (для переселенців, які потребують соцвиплат – Ред.), це щось на кшталт кредитної картки, до якої ми вже всі звикли. Є другий варіант, запропонований під час останньої наради Державною міграційною службою – є можливість у служби цих людей першочергово забезпечити біометричними паспортами», – зазначив Георгій Тука.

На початку червня Тука пообіцяв, що питання затримки соціальних виплат тимчасово переміщеним особам буде вирішене за один-два тижні.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», саме Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та переміщених осіб ще не отримало передбачених на його діяльність коштів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: