Лисенко повідомив про втрати на Донбасі за минулу добу

Читать на русском
За словами представника АПУ з питань АТО Андрія Лисенка, за минулу добу на Донбасі загинули двоє українських військових.
Андрій Лисенко

Представник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще семеро – отримали поранення.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він заявив сьогодні на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

За словами представника АП, за минулу добу Збройні сили України втратили двох військовослужбовців убитими, ще семеро військових отримали поранення.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 червняСитуація на сході країни на 00:00 15 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«За минулу добу двоє українських воїнів загинули в результаті відбиття спроби штурму з боку бойовиків біля Павлополя. Ще семеро воїнів отримали поранення в районі Зайцевого, Павлополя та Мар'їнки», – сказав Лисенко й додав, що втрати бойовиків склали троє осіб пораненими.

Він також повідомив, що в період з 10 по 13 червня, за даними розвідки, бойовики втратили від вогню ЗСУ в районі Авдіївки 21 людину убитими, 15 – отримали поранення. Також проросійські бандформування втратили 2 танки Т-64, 2 САУ, БМП, 3 міномети та 5 вантажівок. Поблизу Мар'їнки втрати бойовиків склали 11 осіб убитими, 21 – пораненими. Також у цьому районі терористи втратили 3 танки Т-72, ​​3 САУ, 3 гармати калібром 122 мм, 5 мінометів, 2 БТР і вантажівку. В районі Новотроїцького 6 бойовиків убиті, 9 – поранені. Сили АТО на цьому напрямку за три доби знищили САУ, 2 міномети та БТР бойовиків.

Нагадаємо, бойовики так званої «Донецької народної республіки» обстріляли позиції Збройних сил України із забороненої самохідної артилерійської установки та 152-мм гармати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: