Самопроголошена «ДНР» не проти повернутися в Україну

Читать на русском
Представник самопроголошеної ДНР у Мінській контактній групі Денис Пушилін вважає повернення Донбасу в Україну нормальним.

Представник так званої «ДНР» Денис Пушилін прокоментував заяву Петра Порошенка про швидке поверненням Донбасу та Криму до складу України. Він вважає, що повернення самопроголошеної «республіки» під юрисдикцію України є цілком нормальним.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Дождь».

Ватажок «ЛНР» кличе Україну на переговори щодо виборів на ДонбасіВатажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницький запропонував Україні провести прямі переговори щодо проведення місцевих виборів у окупованій Луганській області.

«Якщо це відповідає Мінським угодами, то це нормально. Якщо Порошенко мав на увазі силовий варіант захоплення Донбасу, ми на це не підемо. Щоб обмін «всіх на всіх» був реалізований, потрібно ухвалити закон про амністію, який так і не був підписаний», – заявив представник сепаратистів.

Нагадаємо, Петро Порошенко 25 травня заявив, що Донбас і Крим повернуться до складу України так само, як повернулася Надія Савченко. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував цю заяву словами про те, що Кремль підтримує повернення Донбасу під контроль української влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: