Сурков збирається привезти на утримання «ДНР» 1 млрд рублів

Читать на русском
Грошові кошти призначені на соціальні потреби населення, а також для забезпечення управлінських функцій на окупованих територіях.
Владислав Сурков

Кремлівський політик Владислав Сурков, який курирує питання, пов'язані з терористичними організаціями «ДНР» і «ЛНР», вибив фінансування для окупованих територій у розмірі 1 млрд рублів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

У ГУР стверджують, що кошти призначені на соціальні потреби населення окупованих районів. Але за прямим призначенням передбачається витратити лише 200 млн рублів, що становить близько 77 млн ​​грн за поточним курсом НБУ.

«Для розподілу суми, що залишилася, очікується прибуття в Донецьк Владислава Суркова під приводом участі в травневих святах», – пояснили у військовій розвідці.

Легітимізація лідерів «Л/ДНР» може проходити під канонаду на Донбасі – експертЕксперт проаналізував дані розвідки про те, що бойовики готуються до місцевих виборів, а помічник президента РФ Владислав Сурков приїздив на Донбас для обговорення активізації бойових дій.

Нагадаємо, що Владислав Сурков є помічником президента РФ у справах так званих «ДНР» і «ЛНР», які в Україні визнані терористичними організаціями.

Відзначимо, що від чиновників «ДНР»/«ЛНР» періодично надходять сигнали про бажання залишитися в складі України. Проте військові дії терористи припиняти не збираються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: