G7 закликала Україну прискорити судову реформу

Читать на русском
Судова реформа в Україні є наріжним каменем в боротьбі з корупцією. Її впровадження має відновити довіру суспільства до органів влади.

Посли країн «великої сімки» наголосили на важливості впровадження судової реформи в Україні та закликали ухвалити в другому читанні законопроект про внесення змін до Конституції України в частині судової реформи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми повторюємо, що судова реформа є основою всіх реформ в Україні для відновлення суспільної довіри та сприяння подальшим іноземним інвестиціям», – йдеться в заяві послів.

Дипломати підкреслили, що високо цінують і підтримують зусилля української влади, відповідних структур і громадянського суспільства України в проведенні реформ і підвищенні інформування суспільства про їх важливість.

Нагадаємо, що учасники G7 погодилися продовжити санкції проти Росії й готові запровадити нові санкції в будь-який момент, якщо РФ відмовиться від участі в процесі вирішення конфлікту на Донбасі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: