П'ятеро українських військових загинули в зоні АТО

Читать на русском
Вчора, 28 травня, в зоні проведення антитерористичної операції загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України

Вчора, 28 травня, в зоні проведення антитерористичної операції загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України.

Про це на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, в районі проведення АТО 5 українських військових загинули, а ще 4 отримали поранення.

«За минулу добу на лінії фронту з'явилася нова «гаряча точка» – село Новоселівка Друга Ясинуватського району Донецької області, на північний схід від Авдіївки. Противник зробив спробу штурму нашого опорного пункту», - сказав Мотузяник.

Також спікер додав, що проросійські бойовики випустили по українських позиціях понад 230 мін і більше 150 артснарядів, використовую заборонені 122 міліметрові гаубиці і міномети різних калібрів.

Крім того, сепаратисти вели активні бойові дії вздовж всієї лінії розмежування, намагаючись вступити з ЗСУ в ближній бій. Як повідомив Мотузяник, ДРГ бойовиків намагалося наблизитися до позицій української армії в Новоселівці Другій, але через півгодини відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: