Саакашвілі має намір повернутися до Грузії – ЗМІ

Читать на русском
Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі може повернутися в Грузію з політичною партією.
Міхеїл Саакашвілі

Губернатор Одеської області й колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив про намір повернутися на батьківщину й активно долучитися там до політичного процесу.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на «Грузія Online», про це Саакашвілі розповів вчора ввечері в ефірі одного з грузинських телеканалів.

Саакашвілі прокоментував візит Гройсмана до ОдесиГолова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі задоволений візитом прем’єр-міністра Володимира Гройсмана до Одеси.

«Нехай ніхто не сумнівається й не сприймає як загрозу – це природно – я маю намір повернутися в Грузію й маю намір активно долучитися до процесів», – заявив Саакашвілі й додав, що веде консультації з потенційними учасниками свого політичного руху.

«Ще з кількома людьми ведемо переговори, щоб вони приєдналися до нового списку. Наступні місяці будуть приділені формуванню нової політичної еліти в Грузії, яка буде збагачена багатьма новими цікавими людьми», – сказав одеський губернатор.

Нагадаємо, екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що на базі «Руху за очищення» глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі буде створено нову політичну партію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: