Росія нарощує військове угрупування на кордоні з Україною – Полторак

Читать на русском
Російська Федерація також, продовжує будувати плани по захопленню українських територій в недалекому майбутньому.
Степан Полторак

Російське керівництво нарощує присутність своїх збройних сил на кордоні з Україною і ніяк не відмовилася від намірів по захопленню її територій.

Про це заявив журналістам міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє «Слово і Діло».

«РФ посилює свою угруповання на кордоні з Україною. Вони планують додатково розгорнути деякі з'єднання військових частин на кордоні з Україною», – повідомив Полторак.

Російська Федерація, за його словами, також, продовжує будувати плани із захоплення українських територій.

«Вплинути на це ми ніяк не можемо – на дії РФ і на заяви міністра борони РФ – але ми можемо приймати правильні рішення, правильно планувати свою роботу, щоб бути готовими до непередбачених дій», – вважає Полторак.

Експерт пояснив, чому війна з РФ триватиме навіть після перемир’я на ДонбасіПолітичний аналітик поділився міркуваннями щодо заяви Президента України про те, що військова загроза з боку РФ буде актуальною ще десятиліття.

Полторак запевнив, що Міноборони і Генштаб України проводять серйозну роботу для адекватної відповіді на створені загрози.

Як раніше повідомлялося, політика РФ полягає в збереженні напруженості на Донбасі, де військові дії постійно ризикують відновитися з новою силою.

Росія на окупованих територіях також застосовує загони спеціального призначення після завершення їх виведення з території Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: