У СБУ прокоментували закриття справи проти екс-глави Нацполіції Вінниччини Шевцова

Читать на русском
Спікер СБУ Олена Гітлянська заявила, що не знає, чому прокуратура Вінницької області ухвалила рішення про закриття справи проти екс-глави регіональної НП Антона Шевцова.
Антон Шевцов

Спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська заявила, що не знає, чому прокуратура Вінницької області ухвалила рішення про закриття справи проти колишнього глави регіональної Національної поліції Антона Шевцова.

Про це вона заявила під час брифінгу, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодо Шевцова. Ви знаєте, що 18 березня ми порушували кримінальну справу. Розслідування тривало впродовж двох місяців. Було проведено близько 70 допитів та експертизи», – наголосила Гітлянська.

За її словами, були опитані люди, які в соцмережах активно заявляли про те, що Антон Шевцов – «злочинець». Гітлянська повідомила, що після допитів та експертиз справа була передано до прокуратури.

«Наскільки мені відомо, сьогодні прокуратура Вінницької області буде проводити об 11 годині брифінг, де вона розповість, чому було ухвалено рішення закрити саме провадження за статтею 111 Кримінального кодексу України», – додала спікер.

Нагадаємо, 18 березня Служба безпеки України затримала колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова, який намагався втекти до Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: