Кандидатуру Антона Шевцова на посаду в поліції лобіювали в АП – Найєм

Читать на русском
Нардеп Мустафа Найєм заявив, що завдяки громадськості та деяким журналістам Антона Шевцова звільнили з посади головного поліцейського Вінниччини.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм заявив, що він володіє інформацією про лобіювання кандидатури Антона Шевцова на посаду керівника поліції Вінницькій області в Адміністрації Президента.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Найєма, Шевцова звільнили та затримали завдяки активності громадськості та журналістів. Він зазначив, що існує інформація про зв'язки екс-глави поліції Вінницької області з Адміністрацією Президента.

«Звичайно, залишається питання, як ця людина взагалі потрапила на цю посаду. Очевидно, кандидатуру Антона Шевцова лобіювали, й наскільки мені відомо, ініціатива надходила з Адміністрації Президента. Правда це чи ні, покаже час», – заявив Найєм.

Напомним, ранее министр внутренних дел Украины Арсен Аваков обратился к главе Национальной полиции Хатие Деканоидзе с просьбой уволить руководителя полиции Винницкой области Антона Шевцова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: