КМДА пропонує киянам кредит на оплату комунальних рахунків

Читать на русском
Столична міська адміністрація пропонує жителям Києва оформити кредит на сплату боргу за житлово-комунальні послуги без першого внеску.

У Київській міській державній адміністрації пропонують жителям столиці, які мають нереструктуризовані борги за житлово-комунальні послуги, взяти розстрочку на їх сплату.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Повідомляється, що цей кредит є досить вигідним, оскільки не передбачає виплати першого внеску.

«Протягом травня 2016 року всі боржники, які ще не реструктуризували свою заборгованість за житлово-комунальні послуги, отримають можливість укласти договір розстрочки на особливо вигідних умовах, а саме – строком до 5 років без сплати першого внеску. Про це повідомляють у комунальному концерні «Центр комунального сервісу», – зазначають у прес-службі міськадміністрації.

Як змінилися тарифи на комуналку в Україні за три роки«Слово і Діло» продемонструвало, як змінюються комунальні тарифи в Україні, починаючи з 2014 року, а також спрогнозувало, якими вони будуть у 2017-му.

Оформлення розстрочки дасть можливість боржникам уникнути таких неприємностей, як штрафні санкції, примусове стягнення боргу, оплата судових витрат, арешт майна, обмеження виїзду з України та навіть кримінальна відповідальність.

Для укладення договору необхідно звернутися до бухгалтера з нарахувань у житлово-експлуатаційній організації за місцем проживання.

Нагадаємо, днями міністр соцполітики України Андрій Рева назвав кількість українських родин, що отримуватимуть субсидії на житлово-комунальні послуги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: