Бензин на АЗС знову подорожчав

Читать на русском
У той же період мережу Amic Energy знизила вартість нафтопродуктів в рамках постійної акції Ціноприз по середах.

В період з 17 до 18 травня вартість бензину та дизельного палива на українських АЗС продовжила зростання в межах 0,3-1,2 грн за літр.

Про це повідомляє консалтингова компанія UPECO за результатами моніторингу цін на вітчизняних АЗС, передає «Слово і Діло».

«Слідом за вчорашнім підвищенням цін від ОККО та мережі ГК «Приват» інші національні та регіональні оператори паливного ринку збільшили вартість бензинів і ДТ на АЗС», – повідомляє компанія.

У той же період мережу Amic Energy знизила вартість нафтопродуктів у рамках постійної акції «Ціноприз по середах».

В результаті підвищення ціни палива середньоукраїнська ціна на бензини та дизпаливо зросла на 0,2-0,31 грн за літр й сягнула 21,27 грн за літр для А-92; 21,93 грн за літр для А-95; 23,13 грн за літр для А-95 Преміум і 18,90 грн за літр для дизельного палива.

Експерти назвали АЗС, на яких водіям краще не заправлятисяВиявлено відхилення норм від державних стандартів бензину на деяких українських мережах автозаправних станцій.

Нагадаємо, що на початку року українці різко скоротили купівлю бензину через його дорожнечу.

Це не перше подорожчання моторного палива на українських заправках. З 23 до 25 квітня 2016 року вартість бензину та дизельного палива на українських АЗС зросла в межах з 0,2 грн/л до 1 грн/л.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: