Тука назвав свій варіант повернення Криму до складу України

Читать на русском
Заступник міністра з окупованих територій заявив, що питання повернення Криму є довгостроковим.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що питання повернення Криму є довгостроковим.

Про це він сказав під час круглого столу в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Питання повернення Криму – довгострокове. Особисто я повністю виключаю військовий варіант розвитку подій. Крим необхідно повернути шляхом військово-політичних рішень. Як і східні території України. Країна має продовжувати реформувати армію, підвищувати боєздатність, але не для того, щоб відвойовувати ті чи інші тимчасово втрачені території. А для того, щоб найвідчайдушнішому окупанту не хотілося продовжувати проти нас військові дії», – зазначив Тука.

За його словами, необхідно продовжувати тиснути на Російську Федерацію за допомогою економічних санкцій та інших політичних кроків. Тука зауважив, що з кожним днем Росія все більше відчуває на собі вплив санкцій Європейського Союзу та США.

Він додав, що також важливим є подання позовів проти Росії як з боку держави, так і громадських та особистих позовів. Заступник міністра впевнений, що більшість позовів будуть виграні, що ускладнить життя агресору.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: