Луценко розповів, за яких умов залишить політику

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що залишить політику в разі провалу реформ.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що залишить політику, якщо не зможе впровадити реформи в ГПУ.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Луценко заявив у ефірі «ТСН».

За словами Луценка, суспільство вимагає від ГПУ негайного результату. В разі провалу генпрокурор пообіцяв піти з політичного та громадського життя.

Експерт пояснив, що допоможе приховати можливі провали Луценка в ГПУПолітолог поділився міркуваннями з приводу того, як координуватимуть роботу Рада прокурорів та новий очільник Генпрокуратури Юрій Луценко.

«Я розумію, що суспільство вимагає негайного результату, а я підозрюю, що в ГПУ готових матеріалів немає й робота зводилася до паперової тяганини. Я знаю, з ким маю справу, і я знаю точно, чого від мене чекає суспільство. Знаю, що буде в результаті успіху, який потрібен нам усім. І знаю, що буде в результаті провалу – я тоді йду з політичного та громадського життя. Я цілком усвідомлюю. Але зараз я не хочу займатися політичними заявами. Я хочу налагодити роботу в одному з найважливіших напрямків українського життя», – заявив Луценко.

Нагадаємо, 12 травня Верховна Рада України підтримала призначення народного депутата Юрія Луценка генеральним прокурором України.

Раніше Луценко вже давав схожу обіцянку - в березні він заявив, що напише заяву про вихід із коаліції в разі, якщо протягом тижня не буде подолано парламентську кризу. Свого слова тоді він не дотримав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: