Кабмін спростить процес перетину КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Найближчим часом Кабмін запровадить Єдиний реєстр переселенців та електронні картки для швидкого проходження КПВВ на лінії розмежування.

Найближчим часом Кабінет міністрів запровадить Єдиний реєстр внутрішньо переміщених осіб та електронні картки для швидкого проходження контрольних пунктів в’їзду/виїзду на лінії розмежування.

Про це у Facebook написала народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Ірина Суслова, повідомляє «Слово і Діло».

Де і на що живуть переселенці з окупованих територій?Слово і Діло зібрало найсвіжішу інформацію про кількість та стан матеріального забезпечення тимчасово переміщених осіб.

«Чого варто очікувати найближчим часом: уже до кінця місяця має бути створений Єдиний реєстр внутрішньо переміщених осіб, а після цього – впроваджено електронні картки для швидкого проходження контрольних пунктів в’їзду/виїзду . Це дозволить нам вирішити також і ситуацію із соцвиплатами», – зазначила вона.

За її словами, головним завданням українського уряду є покращення та комфорт умов переселенців, які постраждали від бойових дій на сході України. Суслова сподівається, що ці зміни зможуть у швидкі терміни полегшити людям життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: