Проект «Миротворець» буде закритий – Геращенко

Читать на русском
У зв'язку з бурхливою реакцією, яку викликав злив особистих даних українських та іноземних журналістів сайтом Миротворець, прийнято рішення закрити проект.
Антон Геращенко

У зв'язку з бурхливою реакцією, яку викликав злив особистих даних українських та іноземних журналістів сайтом «Миротворець», прийнято рішення закрити проект.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат та один із засновників сайту Антон Геращенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Після порушення кримінальної справи проти співробітників проекту «Миротворець» за заявою групи українських і зарубіжних журналістів, цькування, організованого окремими засобами масової інформації України, в зв'язку з обвинуваченнями в публікації персональних даних, а також у зв'язку з вимогами представника ЄС про блокування даних сайту група анонімних хакерів-патріотів України прийняла рішення про закриття проекту «Миротворець», – пояснив Геращенко.

Поклонська заборонила «Крим.Реалії»Онлайн-проект Крим.Реалії, український підрозділ служби Радіо Свобода, заблокували в Криму та Росії.

В самому проекті повідомили, що наразі проводять архівування всієї зібраної інформації й збираються викласти її у відкритий доступ.

«Ми дякуємо силовим відомствам України за те, що вони користувалися нашою системою виявлення проросійських бойовиків, російських шпигунів, тим самим оберігаючи наш мир і спокій, а також усім, хто заради суспільного блага надсилав нам інформацію про сепаратистів, терористів, найманців та інших військових злочинців», – додали в проекті.

Нагадаємо, вчора на українському сайті «Миротворець» опублікували список усіх журналістів, які проходили акредитацію в так званій «ДНР». У самому списку значаться понад 4 тисячі журналістів з України, Росії, Європи, США й навіть країн Азії та Латинської Америки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: