Жебрівський розповів, скільки мостів відкриють на Донбасі до кінця року

Читать на русском
На капітальний ремонт мосту було витрачено 5,7 млн грн. Будівельні роботи повністю профінансовані за рахунок обласного бюджету.

У Донецькій області вчора був відкритий міст через річку Чорний Жеребець протяжністю 85 метрів. До кінця цього року планується здати в експлуатацію ще три мости.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє «Слово і Діло».

«Вчора після завершення капітального ремонту відкрили 85-метровий міст через річку Жеребець. Будівельні роботи повністю профінансовані за рахунок обласного бюджету – 5,7 млн ​​грн», – пише Жебрівський.

За його словами, міст через річку потребував капітального ремонту через збільшення навантаження на нього в результаті військових дій у регіоні.

Глава Донецької ВЦА додав, що восени в області планується відкриття ще трьох мостів. Це зруйновані об'єкти в Семенівці, Закотному та через річку Суха Плотва на горлівському напрямку.

За його словами, експертизи та проектно-кошторисні документи щодо цих об'єктів уже готові, й після завершення тендерних процедур очікується початок ремонтних робіт.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», 23 квітня Жебрівський запевнив, що незабаром завершиться капітальний ремонт споруди через річку Чорний Жеребець.

Раніше Жебрівський заявляв, що відновлення Донецького регіону почнеться, перш за все, з водопостачання, каналізаційних мереж, навчальних закладів, охорони здоров'я та впровадження енергоефективних заходів.

«Слово і Діло» стежить за тим, як донецький губернатор Жебрівський виконує свої обіцянки. На сьогодні їх у нього 49, але виконаних лише 18. Рівень відповідальності – 37%. З повним переліком обіцянок глави Донецької ВЦА можна ознайомитися на сторінці. Порівняти його роботу з іншими губернаторами можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: