Парубій оголосив про входження до «БПП» трьох депутатів

Читать на русском
Згідно з протоколом засідання фракції БПП від 21 квітня 2016 року, Оксану Продан обрано заступником голови фракції.

Спікер парламенту України Андрій Парубій оголосив про входження Валерія Карпунцова, Олега Велікіна та Максима Саврасова до складу фракції «Блоку Петра Порошенка».

Про це голова Верховної Ради оголосив у ході пленарного засідання у вівторок, повідомляє «Слово і Діло».

«Згідно з поданими заявами та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту Верховної Ради, повідомляю про входження народних депутатів Карпунцова Валерія Віталійовича, Велікіна Олега Марковича та Саврасова Максима Віталійовича до складу депутатської фракції «Блоку Петра Порошенка», – оголосив прізвища Парубій.

Згідно з протоколом засідання фракції «БПП» від 21 квітня 2016 року, Оксану Продан обрано заступником голови фракції.

Нардепи від «БПП» готові взяти на поруки КаськаНардеп від «БПП» Мустафа Найєм заявив, що він готовий взяти на поруки колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська.

Як повідомлялося раніше, ЦВК зареєструвала п'ятьох нових народних депутатів, які отримали мандати за списками «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту». Замість Володимира Гройсмана, Степана Кубіва та Іванни Климпуш-Цинцадзе за списком «БПП» потрапили до парламенту Валерій Карпунцов, Олег Велікін і Максим Саврасов. За списком «НФ» замість Лілії Гриневич та Остапа Семерака народними депутатами стали Ярослав Єдаков і Хвичия Мепарішвілі.

Нагадаємо, що народний депутат України Віталій Чепинога не виконав обіцянку залишити лави парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: