Чепинога вирішив не виходити з «ублюдочної» фракції «БПП»

Читать на русском
В підсумку Чепинога видалив скандальний пост, мабуть засоромившись спонтанного сплеску емоцій, які не личить виявляти людині, що займає таке високе становище в суспільстві.
Віталій Чепинога

Народний депутат України Віталій Чепинога не виконав обіцянку залишити лави парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка».

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафікчувало 26 березня 2016 року. Тоді Віталій Чепинога у вкрай різкій формі заявив про наміри вийти зі складу парламентської фракції «БПП».

«Думаю, треба якось підтримати морально Фірсова та Миколу (Томенка – Ред.)... А як? ... Коротше, офіційно заявляю про вихід із фракції «БПП», як ублюдочної, тупої структури, аж до позбавлення мандата», – написав нардеп на сторінці в Facebook.

Таким чином Чепинога висловив протест проти позбавлення депутатських мандатів колишніх колег по фракції – Єгора Фірсова та Миколи Томенка.

В підсумку Чепинога видалив скандальний пост, мабуть засоромившись спонтанного сплеску емоцій, які не личить виявляти людині, що займає таке високе становище в суспільстві.

В підсумку Чепинога видалив скандальний пост, мабуть засоромившись спонтанного сплеску емоцій, які не личить виявляти людині, що займає таке високе становище в суспільстві та несе величезну відповідальність за долю країни.

Тим більше, що присутність Чепиноги в лавах «БПП» зараз є дуже важливою через створення нової парламентської коаліції.

Відзначимо, що Чепинога не відзначається особливою активністю у Верховній Раді, більше того, «Слово і Діло» зафіксувало лише 10 обіцянок нардепа, з яких він виконав лише 2. Більшість зобов'язань політика перебувають у процесі виконання. З повним переліком обіцянок Віталія Чепиноги можна ознайомитися за посиланням. Порівняти діяльність нардепа з роботою його колег можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: