Гарбуз заявив про готовність до діалогу з політсилами Луганської області

Читать на русском
Новий голова Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз заявив, що готовий до діалогу з усіма політичними і громадськими силами області.
Юрій Гарбуз

Голова Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз заявив, що відкритий для діалогу з усіма громадськими організаціями, діячами і політичними партіями області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу адміністрації.

Новопризначений голова Луганської ВЦА не виконав популістську обіцянкуНовопризначений керівник Луганської ВЦА Юрій Гарбуз не виконав популістську обіцянку про здешевлення кредитів для жителів сіл до 3-5% річних.

«Хочу проінформувати громадськість про мою зустріч з депутатським корпусом Сєвєродонецької міської ради. З приводу цього заходу з'явилися маніпуляції в деяких місцевих ЗМІ. Хочу прояснити ситуацію. На цю зустріч мене запросив в.о. міського голови Сєвєродонецька Григорій Пригеба. Мені не було відомо, будь депутати були запрошені на зустріч, а які ні ... Я готовий зустрічатися з усіма депутатами, які готові до діалогу заради миру, розвитку і процвітання Луганської області. Запевняю жителів Луганської області, що для мене головне - це розвиток регіону», - сказав Гарбуз.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко офіційно звільнив Георгія Туку з посади голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації і призначив замість нього народного депутата від «БПП» Юрія Гарбуза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: