Заступниця міністра економіки розповіла подробиці нападу на її сім'ю

Читать на русском
Заступниця міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Клименко заявила, що сьогодні в місті Переяслав Київської області на неї та її сім'ю.
Юлія Клименко

Заступниця міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Клименко заявила, що сьогодні в місті Переяслав Київської області на неї та її сім'ю.

Про це вона написала на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Незорієнтувавшись та заблукавши в чужому місті, ми заїхали розвернутися на парковці біля готелю «Артак» (Новокиївське шосе, 51) в той самий час, як туди під'їхав запаркуватися на Нісан Патрол власник готелю (як потім представився криками цей «джентльмен» - так буду називати його далі)», – сказала Клименко.

За її словами, цей «джентльмен» підбіг до їх машини, почавши штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина сім'ї. Також, він викрикував нецензурну лексику та погрози на їх адресу.

«Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а згодом і я, щоб зрозуміти що сталося та заспокоїти «джентльмена», до нас підбіг ще й пасажир Нісана та активно підключився до нашого побиття», – додала заступниця глави МЕРТ.

Клименко заявила, що цей невідомий залишив їй гематоми на правій руці, розірвана одежа, пошкоджений ніс чоловіка та інші тілесні пошкодження. За даним фактом, правоохоронці порушили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: