Харківські військові комісари вийшли на вулиці популяризувати армію

Читать на русском
Шукачам пропонують посади стрільців, водіїв, радистів, інженерів по обслуговуванню бойової техніки, а також програмістів, кухарів і фельдшерів.

На вулицях Харкова з'явилися сині намети, в яких службовці військових комісаріатів популяризують військову службу за контрактом і приймають молодих людей на службу в ЗСУ на контрактній основі.

Про це пише газета «Сегодня», передає «Слово і Діло».

«Раніше ми спільно з обласним Центром зайнятості проводили ярмарки вакансій, тепер вибрали новий метод роз'яснювальний роботи. В армію за контрактом люди йдуть добровільно, тому важливо розповідати про особливості служби та переваги», – говорить в. о. військового комісара Харківського облвійськкомату Юрій Калгушкін.

Шукачам пропонують посади стрільців, водіїв, радистів, інженерів по обслуговуванню бойової техніки, а також програмістів, кухарів і фельдшерів. Мобільні центри також виїжджають у віддалені сільські райони області і місця масового проживання переселенців.

Розвідка повідомила у скільки Росії обходяться бойовики ДонбасуГоловне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про суму, яку Росія в квітні витратила на утримання бойовиків на Донбасі.

Всього за січень-березень в Харківській області підписали контракт 773 людини, що складає 82% від планової кількості. «За квітень вже 237 військовослужбовців підписали контракт – 85% від плану. До липня належить набрати ще 583 людини», – уточнив Калгушкін.

Нагадаємо, що з початку поточного року служити в Збройних силах України на контрактній основі висловили бажання 23,5 тис. громадян.

Як раніше повідомлялося, Міністерство оборони України запланувало в поточному році витратити на Збройні сили України 7 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: