Попри доручення Гройсмана, в Чернігівській області так і не включили гарячу воду

Читать на русском
Незважаючи на доручення прем’єра, в Чернігівській області так і не було відновлено безперебійне гаряче водопостачання.
Володимир Гройсман

Незважаючи на доручення прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про відновлення гарячого водопостачання, жителі Чернігівської області так і не отримали гарячої води до своїх домівок.

Про це в своєму Facebook повідомив народний депутат України Олександр Кодола, інформує «Слово і Діло».

За словами Кодоли, який у парламенті представляє 209-й виборчий округ із центром у місті Ніжин Чернігівської області, гаряче водопостачання у всіх населених пунктах регіону припинилося після завершення опалювального сезону.

«У всіх населених пунктах Чернігівської області, в тому числі в Ніжині та Прилуках, водопостачання гарячої води після завершення опалювального сезону так і не відновлено. В Ніжині було поновлено водопостачання холодної води», – написав нардеп.

Потерпають не лише жителі районів, але й обласного центру – як стверджує нардеп, до квартир частини чернігівців гарячу воду не подають і зараз.

«Щодо Чернігова, то гаряча вода була в кранах лише тиждень. Сьогодні всі котельні ПАТ «Облтеплокомуненерго» вже відключені. Таким чином, 40% міста Чернігова знову залишається без гарячої води», – зазначив він.

Нагадаємо, 22 квітня Володимир Гройсман підписав доручення про відновлення безперебійного постачання гарячої води населенню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: