Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування порушили режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем обстріляли українські опорні пункти в районі Зайцевого, Луганського та Авдіївки. Також, позиції сил АТО неподалік Авдіївки були обстріляні з БМП.

На Маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по українських військових неподалік Гнутового, на тому ж напрямку працював і ворожий снайпер.

Загалом впродовж минулої доби бойовики 6 разів порушували режим припинення вогню. Також двічі у повітряному просторі Донбасу вели аеророзвідку БПЛА противника.

А вже цієї доби, проросійські бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли сили АТО поблизу Новотроїцького та Луганського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: