Голова Рівненської ОДА вирішив продовжити кар'єру в Києві

Читать на русском
Віталій Чугунніков подав заяву про відставку з посади голови Рівненської обласної державної адміністрації.
Віталій Чугунніков

Керівник Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков написав заяву про відставку.

Про це повідомляється в сюжеті Рівненської обласної телерадіокомпанії, передає «Слово і Діло».

ЗМІ повідомило, що причиною звільнення Чугуннікова стала вимога нового закону про державну службу. Згідно з документом, керівник адміністрації до 1 травня має або стати депутатом обласної ради, або залишитися на посаді губернатора. Віталій Чугунніков вирішив продовжити кар'єру в Києві.

Суд поновив на посаді звільненого главу Рівненської облрадиОбласний окружний адміністративний суд поновив на посаді голову Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука.

Там, як повідомив радник голови Сергій Мініч, йому пропонують посаду або в Адміністрації Президента, або в Міністерстві ЖКГ. Щодо того, хто очолить обласну державну адміністрацію, то тут інтриги вже немає.

За словами Сергія Мініча, успішно пройшов співбесіду на посаду голови обладміністрації Олексій Муляренко. Він не нова людина для Рівненщині – раніше був секретарем міськради.

Нагадаємо, на посаду рівненського губернатора Президент України призначив Чугуннікова наприкінці грудня 2014 року. До цього він був народним депутатом VII скликання від «УДАРу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: