Суд поновив на посаді звільненого главу Рівненської облради

Читать на русском
Обласний окружний адміністративний суд поновив на посаді голову Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука.
Володимир Ковальчук

Обласний окружний адміністративний суд поновив на посаді голову Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука, а голосування за його відсторонення визнав неправомірним.

Про це, як передає Kyiv.Press, заявив нардеп Андрій Лозовий, інформує «Слово і Діло».

Водночас суд не визнав незаконним призначення депутата від партії «Блок Петра Порошенка» Олександра Корнійчука новим головою облради.

Аваков звільнив начальника поліції Рівненської областіГлава МВС України Арсен Аваков звільнив в. о. начальника Національної поліції Рівненської області Сергія Максимова, якого підозрюють у «кришуванні» незаконного видобутку бурштину в Рівненській і Житомирській областях.

Втім, сьогодні поновлений на посаді глава Рівненської облради Ковальчук прийшов на роботу, але «ні Корнійчука, ні ключів від кабінету» не побачив.

«Оскільки не знати про рішення суду Корнійчук не міг, такий вчинок можна розцінювати як саботаж. Секретар у приймальні каже, що він у робочій поїздці, а в нас є інформація, що він отримав вказівку від партійних босів покинути кабінет і не допускати мене до виконання своїх обов'язків голови Рівненської обласної ради», – зазначив Ковальчук.

Нагадаємо, 18 листопада 2015 року Рівненська обласна рада обрала своїм головою депутата від «Радикальної партії» Володимира Ковальчука, проте 11 березня облрада з порушенням процедури переобрала керівника, призначивши на цю посаду Олександра Корнійчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: