Тука повідомив, що вперше за 7 років Луганщина наповнила місцеві бюджети

Читать на русском
За словами Туки, вперше за 7 років Луганська область змогла самостійно наповнити місцеві та обласний бюджети.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив про виконання показників із наповнення обласного та місцевих бюджетів.

Про це він написав на власному сайті, повідомляє «Слово і Діло».

«Отримав звіт показників за січень-лютий 2016 року. Вперше за сім років Луганська область виконала показники з наповнення обласного та місцевих бюджетів! Вперше», – зазначив Тука.

За його словами, скорішза все, ці результати досягнуті завдяки війни з корупцією, яка триває в регіоні. Тука повідомив про те, що наступними кроками в антикорупційному напрямку стануть наведення ладу в обігу земель, виведення з тіні бізнесових оборудок, легалізація послуг різного рівня та залучення інвестицій.

Рівень контрабанди на Луганщині почав зростати – ТукаГлава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив, що з початку року рівень корупції в регіоні знову зростає.

Він також сказав, що війна щойно розпочалася, а система вже активно чинить опір. «Війна щойно розпочалась, а система вже чинить шалений опір. До самозбереження залучені практично всі політичні сили місцевого рівня (всюди є свої «інтереси»), криміналітет та місцеві медіа. «Збити губера» намагаються як «свої», так і «чужі», – пояснив Тука.

Керівник Луганської ВЦА розповів, що справжнє «мочилово» розпочалося кілька тижнів тому, коли йому та команді вдалося до питань використання бюджетних коштів, до яких причетні ті чи інші політичні сили. Тука заявив, що не припинить воювати з корупцією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: