Ігор Жданов: як виконує свої обіцянки міністр молоді та спорту України?

Читать на русском

Ігор Жданов - один з числа міністрів, які «перекочували» з Кабміну Арсенія Яценюка в уряд Володимира Гройсмана. «Слово і Діло» проаналізувало, чи достатньо відповідальний Жданов, раз його Гройсман вирішив залишити в Кабміні?

«Слово і Діло» на сьогодні зафіксувало 22 обіцянки Жданова.

З цієї кількості лише 2 обіцянки міністр провалив.

Вони стосуються проведення незалежного аудиту стадіонів - столичного НСК «Олімпійський» та львівської «Арени-Львів». Всупереч даним обіцянкам, аудиту жодного з цих стадіонів Жданов не провів.

На даний момент 3 обіцянки Жданова мають статус «в процесі виконання».

Серед них - обіцянка створити центри олімпійської підготовки зі стрибків у воду, художньої гімнастики і легкої атлетики.

Також міністр спорту пообіцяв, що за призові місця на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро українські спортсмени отримають грошову винагороду в розмірі 125 тис. доларів за «золото», 85 тис. доларів за «срібло» і 55 тис. доларів - за «бронзу».

Виконав Жданов на сьогодні 17 своїх обіцянок.

Він, як і обіцяв, провів експертну раду з науково-методичного забезпечення діяльності національних збірних команд України з олімпійських видів спорту.

Також міністерство закупило нове гімнастичне обладнання, яке планується встановити на базі в Конча-Заспі в рамках підготовки до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року, і підписало контракти на поставку сучасного інвентарю для підготовки збірних команд України до Олімпіади в Ріо.

Рейтинг відповідальності Ігоря Жданова на сьогодні становить 77%, що є досить високим результатом серед чиновників.

Детальніше - на інфографіці нижче.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: