Ігор Жданов: smart-аналіз завдань на посаді міністра молоді та спорту

Читать на русском

Ігор Жданов очолює Міністерство молоді та спорту уже більше року – починаючи з 2 грудня 2014-го. Відтоді «Слово і Діло» зафіксувало 21 його обіцянку, більшість із яких (а саме – 16) він виконав. Однак наскільки ефективним був міністр протягом цього часу й наскільки відповідають ті завдання, які він ставить перед собою й своєю командою, потребам галузі? Аналітики «Слова і Діла» вивчили обіцянки міністра молоді та спорту з точки зору відповідності smart-критеріям, а саме конкретності, кількісній і якісній вимірюваності, досяжності, актуальності й визначеності в часі.

Середній коефіцієнт ефективності завдань міністра виявився невисоким: усього 3,4 бала за 5-бальною шкалою. Примітно, що стабільним «трієчником» Жданов є в усіх досліджуваних категоріях: найвищу оцінку отримала його дільність у реформуванні галузі – 3,8 бала, а найнижчу – в питанні забезпечення підготовки збірних команд України та формування бюджету відомства – по 3 бали рівно.

Ознайомитися з усіма зареєстрованими обіцянками міністра молоді та спорту Ігоря Жданова можна за посиланням. Дізнатися, як працюють його колеги в інших відомствах, можна в рейтингу відповідальності Кабінету міністрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: