Кличко підписав рішення Київради про заборону продажу алкоголю в кіосках

Читать на русском
Кличко підкреслив, що Київрада також має ухвалити рішення про заборону продажу алкоголю в магазинах і торгових мережах.
Мер Києва Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко підписав рішення депутатів Київради про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах через значне погіршення криміногенної ситуації в столиці України.

Про це він заявив на засіданні Київради, повідомляє «Слово и Діло».

«Днями я підписав це рішення. І тепер у тому числі й правоохоронці мають контролювати, як воно виконується. Я впевнений, що це – перший крок. Нам потрібно продовжувати наводити лад із продажем алкоголю в столиці», – наводить слова Кличка прес-служба КМДА.

Кличко підкреслив, що Київрада також має ухвалити рішення про заборону продажу алкоголю в магазинах і торгових мережах в нічні години.

«Наприклад, з 23:00. Ця практика застосовується в багатьох країнах і містах світу», – зазначив мер Києва.

На думку мера Києва, гідною альтернативою алкоголю є активний відпочинок і спорт. Він нагадав, що цими вихідними в Києві відбудеться напівмарафон, до участі в якому закликав депутатів Київради.

Столична мерія купить для шкіл 25 тисяч електронних підручниківКМДА планує протягом 3 років закупити для учнів столичних шкіл 25 тисяч електронних підручників.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко заявив про намір відкрити в столиці «Офіс реформ», який займатиметься впровадженням інновацій.

Як повідомлялося раніше, директор КП «Київський центр розвитку міського середовища» Денис Півнєв залучить посольства іноземних держав до благоустрою міських парків і скверів.

«Слово і Діло» зафіксувало 300 публічних обіцянок Віталія Кличка. Рівень відповідальності київського мера – 45%. Із повним переліком усіх обіцянок мера Києва можна ознайомитися на сторінці. Порівняти ефективність роботи столичного міського голови з його колегами можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: