Політики обговорять повернення Надії Савченко

Читать на русском
Сьогодні політики і експерти обговорять рішення ПАРЄ щодо поверненн Надії Савченко, Крим і Мінськ.

Сьогодні в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» гості та експерти обговорять рішення ПАРЄ про повернення на батьківщину Надії Савченко, а також останні події в Криму.

У прямому ефірі програми буде включення з засідання Парламентської асамблеї ради Європи. У студії експерти разом з адвокатом Савченко Іллею Новіковим і Вірою Савченко аналізуватимуть можливість обміну української льотчиці на Грушники Александрова і Єрофєєва.

Також сьогодні обговорять реакцію світової спільноти на дії окупаційної влади в Криму і чого очікувати в кримському питанні найближчим часом. Обговорювати сьогодні також будуть результати останнього раунду переговорів у Мінську. Гості студії спробують відповісти на питання коли очікувати обміну полоненими.

Серед запрошених до студії гостей - Міністр юстиції України Павло Петренко, голова Меджлісу і народний депутат від партії «БПП» Рефат Чубаров, посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба. На прямому зв'язку зі студією будуть радник голови СБУ Юрій тандем і нардеп, член ПАРЄ Ірина Геращенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: