Боровик зібрався у відставку

Читать на русском
Якщо протягом тижня Президент України Петро Порошенко не виконає умови, які йому вчора озвучив Михеїл Саакашвілі, радник одеського губернатора Саша Боровик піде у відставку.
Саша БоровикФото: Новое время

Якщо протягом тижня Президент України Петро Порошенко не виконає умови, які йому вчора озвучив Михеїл Саакашвілі, Саша Боровик піде у відставку.

Про це повідомив сам Боровик в інтерв'ю «Новому времени», пише «Слово і Діло».

Зокрема, він поскаржився на відсутність підтримки з боку Порошенка і заявив про тиск з боку його Адміністрації.

«Замість того, щоб підтримувати наші ініціативи, кожні два тижні з Адміністрації президента поширюють чутки про те, що Михеіла Саакашвілі і нашу команду «ось-ось» звільнять. Напевно, там є такі дискусії, але ми сприймаємо це, як психологічний тиск», – розповів Боровик.

«Я особисто у вертикалі Президента більше працювати не буду, питання тільки в тому, коли я звільнюся», – додав він і уточнив, що остаточне рішення прийме протягом семи днів.

Саакашвілі сказав, за яких умов може піти у відставкуНа вчорашньому брифінгу Міхеіл Саакашвілі заявив, що піде у відставку якщо в Україні нарешті не почнуться реформи.

Відповідаючи на питання, чи обговорював він свою можливу відставку з Саакашвілі, Боровик відповів, що це питання дійсно піднімалося перед брифінгом минулого тижня.

«Тоді було вирішено, що це особиста справа кожного. Але якщо Петро Порошенко не виконає умови, які йому вчора озвучив Михеіл Саакашвілі, реформаторам тут робити нема чого», – констатував радник одеського губернатора.

«Є кримінальна справа проти Сакваралідзе, є дві кримінальні справи проти Каська, є кримінальна справа проти мене. Це і є підтримка наших ініціатив? Якби Президент справді хотів нас підтримати, у нього було багато можливостей це зробити. А зараз асоціюватися з Президентом, який сам замішаний в офшорах, не дає робити реформи, я не хочу», – резюмував Боровик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: