Саакашвілі рекомендує Гройсману поїздити Україною

Читать на русском
Саакашвілі запропонував Гройсману поїздити Україною та подивитися, як проросійські сили почали піднімати голову.

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі запропонував прем'єр-міністру Володимиру Гройсману поїздити Україною та подивитися, як проросійські сили почали піднімати голову.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За його словами, український уряд давно не їздив регіонами України та не слухав жителів областей. Саакашвілі зазначив, що проросійські сили почали піднімати голову в усіх регіонах.

«Зараз те, що ми отримали, за всієї поваги до Володимира Гройсмана, і я знаю, що він має хороші наміри, ми отримали найбільш безликий уряд за всі часи, які я пам'ятаю. Чому? Тому що є істерична спроба зберегти статус-кво. Ця ситуація не може тривати. Більше того, якщо так і далі триватиме, ми отримаємо неконтрольований процес виборів, де переможуть ультрарадикали, популісти та проросійські сили», – заявив глава Одеської ОДА.

Також Саакашвілі підкреслив, що з кожним днем проросійські сили міцнішають й українському уряду слід прислухатися до проблем жителів кожного регіону, аби не допустити реваншизму.

Олланд і Меркель підтримали Гройсмана та погодили продовження санкцій проти РФПрезидент Франції та канцлер Німеччини під час телефонної розмови з Президентом України Петром Порошенком висловили абсолютну підтримку новому прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману та погодили санкції щодо Росії.

«Вони щодня міцнішають. Я бачу, що вони вже підняли голову в Одеській області дуже активно. Вони підняли голову на сході та на південному сході України, а також у центрі країни. Вони піднімають голову в Києві. Й через рік люди скажуть: «А що нам Європа зробила?... Ми живемо бідніше, ніж будь-коли. Ось і санкції з Росії зняли (а на той час санкції можуть бути зняті). Тож голосуймо за тих, хто хоча б покладе край війні», – вважає він.

Нагадаємо, 29 березня 2016 року Давида Сакварелідзе звільнили з посади прокурора Одеської області-заступника генерального прокурора України. На його місце був призначений екс-прокурор часів Януковича Микола Стоянов, втім, після низки протестів його таки звільнили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: