Кононенко спрогнозував, що чекає Пасішника в суді

Читать на русском
Звинувачення Абромавичуса на адресу Кононенка не підтверджуються, й після судового розгляду з Андрієм Пасішником він подасть до суду на міністра економіки за наклеп.
Депутат ВР від фракції БПП Ігор Кононенко

Депутат Верховної Ради від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко прогнозує винесення виправдального вироку виконавчому директору НАК «Нафтогаз України» Андрію Пасішнику за звинуваченням у незаконному впливі на міністра економічного розвитку й торгівлі Айвараса Абромавичуса.

Про це Кононенко сказав «Українським новинам», повідомляє «Слово і Діло».

«Пасішнику пред'явили підозру й документи пішли до суду. На мою думку, максимум, що там може бути, – це адміністративний штраф або виправдувальний вирок», – сказав нардеп.

Він підкреслив, що звинувачення Абромавичуса на його адресу не підтверджуються, й після судового розгляду з Андрієм Пасішником він подасть до суду на міністра економрозвитку за наклеп.

Експерт розповів, що зробила влада, щоб про справу проти Кононенка забулиЕксперт проаналізував конфліктну ситуацію, яка виникла між Національним антикорупційним бюро та Андрієм Пасішником.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», в Антикорупційному бюро завершили досудове розслідування проти виконавчого директора «Нафтогазу» Андрія Пасішника.

Також ц експертних колах розглядають скандал навколо Айвараса Абромавичуса як приклад непереконливої провокації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: